Nikkie Starrenburg overleden

Veilig in Jezus’ armen

Op dinsdag 10 juni 2008 hebben we samen met zijn vriendin en vader en moeder afscheid moeten nemen van onze vriend

Nikkie Starrenburg

Hij werd 31 jaar.

Voor ons was dat veel te vroeg en door een tragische samenloop van omstandigheden kwam het onverwacht. We waren zo trots op hem! We hebben zoveel van hem geleerd! Daar zijn we dankbaar voor. We geloven dat Jezus hem met open armen heeft ontvangen (zoals Nik altijd al in de handen van God was en dat wist hij), maar op dit moment zijn we vooral verdrietig.

We wensen Natasja, Henk, April, Christiaan, Emily, Joëlle, Renzo, Kayleigh en alle anderen die hem kenden sterkte. We bidden dat God voor hen en ons mag zijn Wie Hij ook voor Nikkie is geworden.

Zijn vrienden

42 reacties to “Nikkie Starrenburg overleden

 • Voor altijd in mijn hart ❤
  Ik MIS je!🕊❤

 • lieve nikkie ik mis je, meer dan ik ooit tevoren heb gedaan, en ik weet het word alleen maar erger maar ik mis je gwn en ik ben nu 16 jaar oud en ik zou je er graag bij willen hebben maar dat kan niet.
  lieve schat ik heb het gevoel alsof ik niks goed kan doen maar is dat dan ook zo moeilijk want ik doe echt wel mn best maar mensen merken dat niet of willen het niet merken .
  jij bracht altijd het beste uit mij naar boven en ik mis dat je dat doet maar zoals ferry zegt alles gebeurd met een rede ik mis je gwn zo erg en ik zou er alles voor geven om je gwn nog een keer te kunnen zien.
  ik mis je en ik zou je gwn nog 1 keer willen zien .
  hou van jou liefs kayleigh x

 • dankjewel dat je er al die jaren bent geweest voor ons ik ben laat maar beter laat dan nooit toch ik mis je en ik zou wensen dat je nog hier was met ons iedereen mist je love you ik spreek je nog wel

 • Lieve Nikkie,
  ik mis je ontzettend ik ga wanneer ik 16 ben naar ktc en wanneer ik 18 ben hopelijk weer terug naar huis ben daar al lang niet meer geweest ik hoop dat ik je ooit weer kan zien het is al 6 jaar geleden en ben je nog steeds niet vergeten gelukkig maar,
  ik doe me best op school maar soms gaat het minder maar blijf volhouden.
  ik hou van je lieve oom van mij xxx je nichtje

 • Ik mis je ontzettend ik kom hier om me hartje te luchten jammer dan je niet terug kan praten maar ik lucht me hart wel gewoon
  ik ben bang geworden voor papa en ik ben bang dat hij me gaat slaan ik probeer rustig te doen ik mis je <3
  bedankt dat ik met je kon praten <3
  loef you <3

 • Lieve oom nikkie ik ben nu al 14 en ik zit gesoten ik hou van je nikkie

 • Lieve oom nikkie op 22-03 ben ik 14 geworden…!
  Jammer dat je er niet bij was ik mis je ontzettend blijf bij mij mijn lieve oom nikkie zal je nooit vergeten..! Love you mijn sgatjuu <3

 • Lieve Nikkie het is bijna valentijnsdag ik wil bij je zijn in deze tijd ik kan je maar niet vergeten! ik mis ue ontezettend het is al moeilijk genoeg dat ik zonder bffjuus ben en zonder famillie maar nu ook al zonder jou wat is dat man ik hoop dat het goed met je gaat? en dat je in de hemel geen problemen meer hebt lekker daar zitten zonder problemen en zonder gezeik je moet sterk blijven en ik blijf hopen dat we elkaar snel weer zien<3 love you all van de hele famillie <3

 • Lieve Nikki ik mis je onzettend erg ik kan niet meer zonder jou ik wil bij je zijn ik mistte je bij oud en nieuw,kerst, en al die anderen dingen was je nog maar hier kon je mij nog maar 1 keer optillen toen we nog klein waren ik wil voor altijd bij je zijn voor altijd maar toch moest die politie met die paperspray was dat maar niet gebeurd bleef je maar gwn bij ons dat zou wel mogen ik wil dat je weet dat wij je nooit zullen vergeten.
  love you (l)

 • Lieve nikki ik miss je heel erg het gaat goed e zitten nu in het jaar 2013 jammer genoeg het is best moeilijk voor mij ik wil zo graag bij je zijn love you xxjes je liefste nichie (l)

 • Lieve oom nikkie mis je heel erg zit nu niet thuis mar in een crissisopvang mag niet zeggen waar mis je zo erg he zit op een nieuwe school in de eerste maar mijn leven is nog niet compleet zonder jou zou dat ook niet worden erg maar ja mis me hele famillie kunnen ze zien hoeveel ik van jou ehn hun hou waarom jij!? waarom zo jong?! waarom moest je dood?! waarom paperspray?1 waarom die nacht?! dat ik bij jou zou slapen want als ik er was!! danm had ik je beschermt ik sat hard achter me woorden en dat doet mijn famillie ook love you hou van je en dat zal altijd zo blijven voor eeuwig war er ook met mij gebeurd xxx

 • Nik…mooie tijden gehad toen we jong waren. Moest vanavond ineens aan je denken dus vandaar….
  Heb heel veel respect voor je!

  Rust in vrede gozer!

 • Lieve oom Nikkie ik heb vandaag de musical jammer dat je er iet bij kan zijn maar ik weet dat je toch van boven kijkt wij houden zielsveel van je lieve nikkie iK MIS JE NU ZO ERG VEELWE LOVE’S YOU 4 EVER AND EVER

 • Lieve nikki soms als ik aan je denk moet ik huilen toen je ons opteelde toen we klein waren maar ja het komt wel goed toch zeker wel kon ik nou maar zien hoe het met je ging en hoe je ons mist ik heb altijd wel een traan over me wang soms denk ik o mijn god hoe kan ik nou slapen door dit targiese verloop het zijn weer een paar jaren verder maar nog steeds denk ik aan je en dat zal altijd zo blijven wat er ook met mij gebeurd of met jou gebeurd is WE LOVE’S YOU EVER AND EVER

 • Lieve nikkie zal ik je ooit weer zien? ja tuurlijk ik schrijf veel verhalen jammer dat jij daar niet bij kan zijn ik doe het goed op school hopelijk ook met jou WE LOVE’S YOU 4 EVER AND EVER XXXXJES VAN DE HELE FAMILIE

 • Lieve nikkie je blijft me oom iik ga augustis naar een andere school accent in schiemond ik heb daar al veel vriendinnen en vrienden ik heb daar een jongen leren kennen ik zeg eerlijk hij is niet lelijk hij is 12 maar ik mag pas een vriendje als ik me diploma haal ik zal me best doen ik weet dat je in me gelooft soms is het moeilijk voor me maar me moeder zegt blijf sterk ik denk ook aan zelfmoord heel dom dat weet ik maar soms heb ik zoveel pijn dat ik het leven niet meer aan kan maar je moet sterk blijven in deze nare tijden als ik de zon de maan en de sterren zie denk ik aan jou en amir love you en rust in veel leifde van ons en maak je geen zorgen ooit zien we elkaar weer terug dat voel ik en dat weet ik xxx jes

 • lieve oom nikkie ben nu al 13 jaar jammer dat je er niet was maar dat was de dag waarop ik egt aan je d8 love you xxx

 • Lieve nikkie zal je nooit vergeten zal ik je ooit weer zien wy love’s you 4 ever and ever xxx

 • Lieve nikki ik zit nu in groep 8b ik zal je ooit weer zien wel rot klas man maar toch nog wat vrienden en vriendinnen ik hou van je ik weet niet wat ik nog zou moete zeggen wy love’s you ever and ever xxxjes van de hele famillie

 • Lieve oom als ik op die bloem lig lijkt het net alsof ik op je buik lig we zullen je niet vergeten wij love’s you ever and ever xxx

 • Lieve nikki ik kan je nooit vergeten ik doe me school goed en al maar ik mis nog één ding en dat ben jij ik hoop dat je het daar goed hebt geen problemen nothing alleen je aanwezigwezigheid love you zal je nooit jammer mis je me verjaardag maar die bloem voor mijn achste heb ik nog steedik vergeet je never meer xxxjes van de hele familie

 • Lieve nikki ik kan nog steeds niet geloven dat je weg bent ik denk nog altijd aan je ik hoop jij ook naar mij je was de beste oom ooit love you belevenissen schieten me naar binnen dat je ons opteelde toen we nog jong waren leuke tijden en nooit vergeten we houden ziels veel van je je foto’s hebben we nog tenminste nog iets waarom moest het zo gaan waarom jij je blijft in ons hartje iep verborgen onder mijn tranen niemand en ook niemand houd ons uitelkaar love you lieve oom nikki rust zacht
  xxxjes
  je familie

 • lieve nikki gelukkig nieuwjaar en alles wat daar is ge komen xxx gelukkig 2012

 • Lieve oom nikki ik wil zegen dat het goed gaat op school jammer dat je er niet meer bent maar je moet weten dat ik van je zou houden en ik hoop jij ook van mij die bloem die ik kreeg heb ik nog steeds ik hoop dat kerstmis daar echt mooi is daar boven ik had aan jou gedacht met kerstdinee rust in vrede en om je toch een kerst gevoel te hebben dat we je noot nooit vergeten een hele fijne kers mij beste oom rust in vrede xxxjes jadranska en de hele famillie

 • Hé bro denk nog iedere 100ste aan je veel leifs van je zus narcisa xxxjes BLOOD IN BLOOD OUT ALWAYS YOUR SISTER

 • Daar ben ik weer je moet weten dat ik altijd van je zou houden ik hou van je

  Liefs en xxjes van de hele familie

 • maak je geen zorgen ik zal voor je vechten we zullen elkaar ooit weer zien ik ben blij dat je er vroeger nog was ik vergeet dat nooit meer we zullen sterk blijven

  Liefs Jadranska xxx

 • Lieve oom hoe ver je dan ook mag zijn ik blijf bij je die kk politie heeft die kk paperspray gebruikt door hem ben je nu heen gegaan ik denk nachten over je ik heb een leuk leven maar me leven is nog niet compleet
  xxxjes I LOVE YOU

 • Lieve nikki ik weet dat je me niet kan horen maar toch bid ik bijna elke dag waarom moest je nou gaan ik weet dat het erg is maar me famillie moet door wat er ook gebeurt mensen zegen tegen mij je ****** oom nikki en als ik dat zo hoor looop ik op die gene af en dan is het klaar ik weet dat ik niet zo stoer moet praten maar niemand praat zo over iemad die is overleden bij mij sorry voor me grof taalgeberuik je wil niet weten hoe het met me gaat ik huil elke dag om jou ik hoop dat je me hoort rust in vrede xxxjes van de hele famillie

 • Lieve nikki ik schrijf je weer met rekennen gaat het cht beter ik weet dat ik verder moet gaan maar steeds met kleine stukjes haal ik het nog wel ik zal voor altijd van je houden ik hoop dat je voor me duimt en heel me famillie ook je blijft in me hart hopelijk weet je dat ik voor altijd aan je denk ik haat die rot politie met die … paparspray of anders was je nog hier bij ons lekker met me worstelen hahahahah ik mis je zo erg xxxjes van de hele famillie

  Tijd:15:15

 • Lieve nikki ik beloof je vanaf nu elke dag te schrijven hopelijk kan ik je ooit nog zien je was en blijft de geweldigste oom ooit altijd op je rug en die bloem voor me 9de verjaardag heb ik nog steeds ik slaap er niet egt mee maar weetje wanneer ik op die bloem lig dan voelt het net of ik op je bank lig al is het niet zo je blijft in me hart verborgen ik weet dat je denk dat ik al die dingen moet vergeten maar dat word hem nooit nieman kan tussen of mijn aller liefste familie komen ik hou van je I LOVE YOU XXXjes van heel de familie.

 • Lieve nikki waarom moest dit nou zo jong ik ben inmiddels al 12 jaar ik zal je nooi vergeten mijn leivelings oom waarom moest jij nou zo eindigen je blijft me leivelings oom voor eeuwig en altijd we blijven van je houden wat er ook van je geworden is xxxjes jadranska rust in vrede liefelings oom

 • Lieve nikki ik ben inmiddels al 12 jaar i hoop dat ik je ooit nog terug kan zien we blijven van je houden wat er ook van jou is geworden xxxjes ik hou van je en zal je nooit vergeten

 • lieve oom nikkie ik mis je zo erg altijd als ik aan jou denk huil ik rust in vrede ik hoop dat je daar veel en veel beter leefd xxx jadranska

 • nrgtim@live.nl
  13 jaargeleden

  nikki ik mis je amigo het is nog vers ik woon nu in vlaardingen waar je leven begon maar je bent nu niet hier ik hoop dat je van boven kijkt en dat je denkt is het die eikel toch gelukt rust in vrede mijn gaber amigo afz tim

 • Lieve Nikkie, tot vandaag 21 december heb ik te horen gekregen dat je door omstandig heden bent overleden. Je was een lieve en goeie vriend voor me!!! Ik wil je bedanken dat ik je heb mogen leren kennen, en heb mogen genieten van je vriendschap!!! Bijdeze wil ik je zeggen, ik ben er echt kapot van!!! Ik ben me doodgeschrokken!!! Ik wil je zeggen, dat ik je nooit zal vergeten!!!! En rust in heel erg veel liefde en vrede!!!! Ik weet niet wat je eigelijk nog meer zou willen zegge, want woorden schieten tekort door schrik en verdriet!!! Rust zacht!!!! veel liefs gabriela.

 • Lang heb je niet mogen kennen, des te groter was de schok.
  Rust zacht.
  Vanuit Rotterdam

 • Rust in vrede Nikky.de leuke herrineringen blijven me bij.
  moge je ziel in vrede rusten.
  Jeff

 • ik haat de popo als hun dat niet hadden gedaan zou hij nog leven…!

Trackbacks & pingbacks

 • In Memoriam - Nikkie Starrenburg :

  […] De politie gebruikte pepperspray. Dat, in combinatie met wat achteraf een slecht hart bleek te zijn, werd zijn dood. De donderdag ervoor vermoedden hij noch ik dat het dodelijke water van de doop de eeuwigheid zo dichtbij zou brengen. […]

  12 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.