Franky Ribbens – Fok jou!

Voor het eerst op Hyves gepubliceerd op 9 december 2007
(tot 23 december 16 x bekeken)

Michiel wees me op uitzending gemist met 5 afleveringen van Fok jou!: https://www.npo3.nl/fok-jou/POMS_S_NTR_100994. In die miniserie wordt het trieste leventje van Anna neergezet: lover boys, verkrachting van een vriendin, uithuisplaatsing en vanwege plaatsgebrek dan maar een plekje in de jeugdgevangenis, waar een andere vriendin zichzelf ophangt. Het is niet de enige film/serie die je een blik geeft in het leven van een MTV-puber. Maar als je belangstelling hebt voor die wereld, is deze serie zeker het kijken waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.