Het gaat een tijdje goed, maar dan is het toch weer fout. Ik maak ondertussen alweer een jaar gebruik van http://linksalpha.com, maar sinds 2 januari worden mijn berichten vanaf https://lelij.com niet meer doorgesluist naar twitter. Surfend over het web vond ik ‘Twitter Tools‘ dat ik nu heb geïnstalleerd op m’n WordPress site. Kijken of dit bericht nu wel wordt doorgezet naar Twitter.

Voor Facebook gebruik ik overigens RSS Graffiti waar ik wel bijzonder blij mee ben: dat werkt altijd en met precies het goede plaatje bij het bericht.

Dit bericht werd op 23 februari 2012 geschreven door Karel J. van der Lelij
Onderwerpen: , ,
Categorieën: Internet

TwitterIk zocht er al een tijdje naar en ik ben dus heel benieuwd. Ik heb net de Twitter-blogtoy op m’n http://kadmosb.web-log.nl geinstalleerd en ben erg nieuwgierig hoe dat gaat werken (http://twitter.com/kadmosb)! Twitter, here I come?

Naschrift: Na verschillende tools te hebben uitgeprobeerd, ben ik uiteindelijk beland bij een combinatie van feedburner (Google) en http://linksalpha.com. En na meer dan 2 weken door web-log.nl uit de lucht te zijn gehaald (bezig met een migratie die ondertussen al 4 weken duurt zonder resultaat), ben ik nu met die combinatie naar Twitter overgestapt naar self hosten WordPress op https://lelij.com.

Dit bericht werd op 15 oktober 2009 geschreven door Karel J. van der Lelij
Onderwerpen: ,
Categorieën: Internet

https://lelij.com leeft op WordPress , het thema Adventure van Eric Schwarz en Mailchimp

https://lelij.com – Een blog van Karel J. van der Lelij

Altijd kritisch en betrokken