About kadmosb

kadmosb is Karel J. van der Lelij

kadmosb is Karel J. van der Lelij
Docent ICT @De Haagse Hogeschool
Mentor @Johannes Calvijn (Dispuut van de C.S.F.R.)

Ik ben ‘actief’ op de volgende sociale media:

En ik blog op https://lelij.com en op H|Nieuws.

kadmosb is Karel J. van der Lelij is een

Op 15 juni 2021 had ik een mooi interview met Delta: https://www.delta.tudelft.nl/article/ga-niet-lukraak-alles-doen-wat-op-je-afkomt. Daarin kom je veel tegen van wat me bezighoudt. Ik ben geboeid door Emmanuel Levinas, René Girard, A.F.Th. van der Heijden en A. van de Beek. Ik laat me raken door mensen in mijn directe omgeving. En in mijn dagelijkse werk en privéleven probeer ik orde aan te brengen door telkens opnieuw te zoeken naar de mogelijkheden om m’n hobby nog effectiever en efficiënter in te richten.

kadmosb is Karel J. van der Lelij is getrouwd met een ondernemende vrouw en is vader van 4 kinderen (waarmee hij regelmatig een nachtje – of meer – onderweg is naar een stad in Nederland of vlak daarbuiten). De naam kadmosb stamt uit m’n studententijd (toen een helaas overleden studiegenoot een column over mij schreef en die naam voor mij gebruikte). Sindsdien gebruik ik die naam overal op het internet als m’n virtuele alter ego.

In 2015 wandelde ik van Ypra in Zuid-België naar Amiëns in Frankrijk; waar ik besloot om terug te gaan naar de plek waar ik m’n echte loopbaan begonnen was; De Haagse Hogeschool. Hoewel de druk er hoog is, kom ik er heerlijk tot m’n recht en is m’n werk m’n hobby weer. Veel meer dan in m’n vorige banen (bij TU Delft en (Qurius) ETX) krijg ik hier ruimte om te laten zien wie ik ben en krijg ik daar waardering voor; van studenten en collega’s. Dat maakt met dankbaar.

Voor zover je dat nog niet hebt opgemaakt uit m’n blogs: ik ben christen en actief in een Evangelische gemeente.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.